Dat spreekt niet echt tot de verbeelding, wel? En toch komen we het dagelijks tegen in de praktijk. Bedrijven investeren in een prachtig real-time visueel informatiesysteem en vervolgens… hangt het daar. En dat is een gemiste kans.

Want met alleen het hangen van het systeem gaat uw omzet niet omhoog, worden uw medewerkers niet gemotiveerder en uw klanten niet beter bediend. Net als een auto, heeft een wall board dat dynamische informatie verstrekt op één of meerdere schermen, onderhoud nodig. Al is het maar om de KPI’s bij te stellen of de extra features te gebruiken, zoals inzet van RSS-feeds en de oneindig grote hoeveelheid mogelijkheden met beeld en geluid. En dat vergt onderhoud. Full-service noemen we dat, of om in de autowereld te blijven: een APK voor uw Real-time Situational Awareness systeem. Wanneer uw medewerkers continu op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in hun directe werkomgeving, dan staan zij zelfverzekerd aan het roer en functioneren ze simpelweg beter. Met alle voordelen van dien. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u op het juiste moment, met de juiste mensen, op de juiste manier werkt aan het verbeteren van klant- en medewerkerstevredenheid. Onze full-service is de motor van uw groei. En u weet ongetwijfeld wat er gebeurt als een diesel eenmaal op gang is.

En zeg nou zelf, een glimmend gepoetste Mercedes met perfecte wielen rijdt gewoon lékker.