Texas Digital maakt het beest in je wakker

Je kunt het programmeren niet laten in het besef dat 7000 restaurants zonder jou de hamburgers laten cremeren. Kindertjes jankend hun milkshake moeten ontberen. Dat vliegtuigen aan de grond blijven omdat de passagiers het spoor bijster zijn op de luchthaven. Call centers knarsend vastlopen, chauffeurs in mateloze woede uitbarsten omdat ze niet kunnen vertrekken of lossen. Want Texas Digital zorgt er voor dat tal van processen soepel verlopen. Met bijzondere programmatuur die jij voor ons gaat maken. Je bent nét geen freak, weet hoe computers zo’n beetje van binnen werken en hebt enige belangstelling voor techniek. Je pakt misschien zelfs de soldeerbout als de hardware niet werkte zoals jij wilde.

Heb je dat allemaal in huis, dan denken wij dat jij de full stack developer bent in wie het beest wakker wordt met zoveel uitdagingen als wij bieden. Je neemt dan ook heel veel voor ons mee. Je vele skills, spreekwoordelijke flexibiliteit en grenzeloze woede als je een probleem niet onder de knie krijgt. Kortom: geen doetje maar een beest in het vak, of iemand die dat wil worden. We vragen veel, en we bieden veel.
Lees even door:

Vancancy

Skills

Wat wij vragen is niet nix, maar ook niet onoverkomelijk, dingen vallen bij te leren:

  • C# en Asp .Net
  • Razor (Blazor)
  • SQL (MariaDB/MySQL)
  • HTML
  • CSS

Als je ook nog JavaScript in de klauwen hebt is dat meer dan meegenomen. Dat geldt ook voor ervaring in diverse technieken, zoals Unit Testing, UI-Testing, Load Testing, Cloud Infrastructure (Amazon, Azure, Google), Application containerization met Docker, OpenID, OAuth2 en/of Saml. Mocht je ook nog de volgende kennis hebben dan worden we helemaal goede vrienden: Ontwikkeling van REST Api’s, ontsluiting van data uit externe systemen, Coding Standards en Design Patterns en een pragmatische invulling van deze vaardigheden. Vanzelfsprekend help je mee aan de continue verbetering van onze processen, applicaties, architecturen en automatisering. En dat kan omdat je constant de ontwikkelingen op softwaregebied blijft volgen (of bijleert). Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Nog meer beestigheden

Het aardige bij ons is, dat we zeer ingewikkelde oplossingen heel eenvoudig aan onze klanten en gebruikers kunnen presenteren in begrijpelijke taal. We hopen en verwachten dat jij complexe zaken zo simpel kunt vertalen dat onsmakelijk computerjargon een verbale delicatesse wordt. Waardoor onze gebruikers met plezier met onze solutions werken en klanten vreugdevol de portemonnee trekken. Bovendien heb je een knellend wantrouwen tegen buzz-woorden, heb je een gezonde haat tegen repeterend werk (dat mag je weg-automatiseren- wel even borgen en testen, zodat we er geen omkijken naar hebben). En dan nog dit: je werkt vooral vanuit uit huis en dat scheelt heen- en weer rijden van en naar werk; de tredmolen van de file – niets voor vrije beesten – bestaat voor jou niet!

In je poten en klauwen

Het échte beest dat we zoeken krijgt heel wat in zijn of haar poten en klauwen. Een dubbel 4K-scherm en een ‘bij een beest’ passende  PC. Je wentelt je in de nieuwste technologieën van Microsoft en de securityscans van onze software. Een grote-klasse-bureau en een stoel waaruit je je letterlijk moet losscheuren omdat ‘ie te goed zit. En… om de week verlaten de andere TDX-beesten hun kooien om zich te laven aan een frisselijk biertje op ons bos-en lommerrijke Head Quarters. De beloning is niet voor vraatzuchtige types, maar smaakt wel naar heel wat meer dan je nu misschien hebt.

Belangstelling?

Team, Zoom, Skype, bel of stuur desnoods een postduif naar je toekomstige medebeest Vincent Bonnet van ons bedrijf (vbonnet@txdigital.eu) of wil je direct soliciteren dan verneemt Jeroen Sevenstern   (jeroen@7stern.nl of +31 651 70 64 99) graag van je.

Translate »
Scroll to Top