Nog altijd zin in uw happy hour?

Geïnformeerde mensen nemen betere besluiten. Dát weet u vast wel. Stelt u zich een willekeurig contactcenter voor. Misschien zelfs binnen uw organisatie. Waar denkt u aan? Hectiek, stress, haastig afgeronde telefoontjes en klanten die wél geholpen maar niet tevreden zijn.

Klant voelt stemming medewerker

‘Ik ben ervan overtuigd dat het anders én beter kan. Betrokken medewerkers, real-time visualisatie van wachtende klanten, gemiddelde gespreksduur en zo verder. Kortom, een volledig inzicht in de totale workload voor de mensen op de vloer. Vooral dat is essentieel voor een directe vermindering van het stressniveau van de individuele medewerker’, vertelt Cornelis Bonnet, eigenaar van Texas Digital. Wist u dat een klant, na het uitspreken van slechts vijf woorden, haarfijn aanvoelt hoe de stemming van de medewerker is?

Sprankelende rust en balans

Elke dag opnieuw ervaren we binnen Texas Digital hoe een dynamisch wall board de boel laat sprankelen doordat er rust en balans op een afdeling ontstaat. Mensen weten nu eenmaal graag waar ze aan toe zijn. Het resultaat? Klanten zijn positiever, medewerkers zitten goed in hun vel en betere resultaten zijn het logische gevolg. En dat happy hour? U zult niet de eerste, en zeker niet de laatste zijn, die de multimedia-tools binnen het wall board gebruikt om medewerkers een platform te geven. Denk aan foto’s van het laatste personeelsfeest, die ene collega die uitzonderlijk presteert. Of juist dat hele team dat door het veronderstelde plafond breekt. En dan wordt een ogenschijnlijk eenvoudig meetinstrument plots een plezierig fenomeen dat bijdraagt aan intrinsiek gemotiveerde medewerkers die uitgedaagd willen worden tot meer. Al zal het effect ná de vakantieperiode wel groter dan nu door de massale uittocht naar la douce France. C’est la vie… Bonne vacance!

Share this:
Translate »
Scroll to Top